Bilde av Mette Sanni Nøstdahl

Mette Sanni Nøstdahl

Jeg jobber ved Mæla ungdomsskole og underviser i samfunnsfag, engelsk og sal og scene. Jeg brenner for samfunnsfag og er opptatt av å sørge for at vi får samfunnsbevisste elever som skal ut og «redde» verden. For å gjøre det må man lære av historien, man må være kritisk og bry seg.

Jeg ble med på skienskya-prosjektet fordi jeg gjerne ville være med på noe som fremmer en god delingskultur for dette er noe jeg opplever selv nytten av dette hver dag på jobb . Jeg husker hvordan det var for 20 år siden, da jeg var nyutdannet og sto mer aleine i ting. Jeg ble med på Skiensskya-prosjektet fordi jeg blir utfordret når jeg jobber sammen med andre, og flere hoder er alltid bedre enn ett når man skal lage gode undervisningsopplegg.

Det beste med jobben som lærer er elevene, det å være sammen med disse unge fine menneskene som er i ferd med å bli folk. Jeg higer etter å skape entusiasme og glede for fagene mine, og se at elevene lærer og forstår sammenhenger er skikkelig gøy. Og det å leke sammen med unge mennesker gjør meg glad. Jeg er stolt av jobben min og jeg er en stolt lærer!

E-post: mette.nostdahl@skien.kommune.no

Start typing and press Enter to search