Bilde av Anne Ragnhild Kjær Sti

Anne Ragnhild Kjær Sti

Jeg er så heldig å være rektor ved Mæla ungdomsskole i Skien. Tidligere har jeg jobbet ved Gimsøy ungdomsskole og Voksenopplæringa i Skien. Fagutdanninga mi – og hjertet mitt – ligger hovedsakelig i norskfaget, men jeg har også undervist i samfunnsfag, KRLE og mat og helse.

Jeg startet min lærerkarriere ved Gimsøy ungdomsskole i Skien og det var her jeg lærte gleden av en god delingskultur lærere imellom. Jeg glemmer aldri den første lærerkollegaen min som jeg satt ved siden av her, som alltid la en kopi  av undervisningsoppleggene hun hadde laget på pulten min. Takk, Veronika! Mye takket være deg klarte jeg meg helskinnet gjennom det krevende førsteåret som lærer.

Da jeg begynte på Mæla ungdomsskole for to år siden kom jeg til en skole hvor deling virkelig var satt i et organisatorisk system. Her fordeler alle lærerne undervisningsplanleggingen mellom seg og alt av opplegg legges ut på fellesområder alle har tilgang til. Det er gull verdt!

Ideen bak Skiensskya er inspirere til og bidra til god delingskultur lærere imellom, også på tvers av skoler. Det har vært viktig for oss å ikke gjemme oss bak en passordmur eller andre ting som gjør deling vanskelig eller kronglete. Vi har klokkertro på at når vi deler, så blir det morsommere å jobbe som lærer og elevene kan få enda flere gjennomtenkte og inspirerende læringsopplegg.

E-post: anneragnhild.sti@skien.kommune.no

Start typing and press Enter to search